Активисти ССП у Пешачкој зони почели кампању “Србија у ЕУ 2030. године”

У Пешачкој зони, активисти Странке слободе и правде разговарали су са грађанима и делили им пропагандни материјал страначке декларације “Србија у Европској унији до 2030. године”.

Њихови програмски циљеви ослоњени су на указивање грађанима да је Србија географски, историјски, културолошки и економски одувек била део најбитнијих токова на европском континенту. 

Декларацију “Србија у ЕУ до 2030. године”, ССП је донела потпуно посвећена  европским интеграцијама Србије и пуноправном чланству као највишем националном интересу који ће грађанима обезбедити праведан друштвени поредак, слободу изражавања и стварања, затим висок животни стандард и извесну будућност како би Србија поново постала просперитетно место за живот.

Чињеницу да је много грађана Србије изгубило поверење у Европску унију,

Странка слободе и правде наводи да ће, уколико дође на власт, уложити политчке и стручне капацитете у спровођење активности предвиђених Националним програмом за усвајање правних тековина Европске уније у стриктно планираним роковима.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *