Анонимни донатор обезбедио 100 пакета за најугроженије грађане

Центар за социјални рад Солидарност у Крагујевцу захваљујући донатору из Крагујевца обезбедио је стотину пакета са храном и хигијенским средствима за старије грађане који су најугроженији.

Дистрибуцију пакета организују волонтери Градске организације Црвеног крста по списку крагујевачког Центра за социјални рад.

Најугроженијим суграђанима који су старији од 65 година волонтери Градске организације Црвеног крста уручиће пакете са храном и хигијенским средствима.

Захваљујући анонимном донатору из Крагујевца, Центар за социјални рад „Солидарност“ обезбедио је сто пакета који ће ових дана бити дистрибуирани најугроженијим корисницима услуга ове установе социјалне заштите.

Расподелу пакета обављаће крагујевачки Црвени крст, по налогу Центра за социјални рад „Солидарност“.

У Градској организацији Црвеног крста кажу да и у наредним данима очекују одређени број донација, као помоћ најугроженијим суграђанима, јер се многи појединци и компаније јављају да учествују у хуманој акцији прикупљања помоћи за оне којима је та помоћ и најпотребнија.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *