Асфалтирање путева у Крагујевцу

Екипе Предузећа за путеве раде на ревитализацији и изградњи путне инфраструктуре у насељима која су оштећена последњим поплавама: Илићеву, Маршићу, Белошевцу, а сутра почињу радови и у Шумарицама.

У Илићеву су урађене улице Мионичка, Дубравска, Крагујевачких професора, Учитељска, а у плану је да се асфалтирају и улице 1. децембра, Драгослава Зекавице и Инжењера Јоковића.

Путари су радили и на санирању улица Социјалистичке солидарности и Бјалско Бјале у Маршићу, а тренутно се радови изводе у улици Мирослава Крлеже.

У јавном предузећу Путеви најављују да ће се радити и улице Карловачка, Шабачка и Унска у Белошевцу.

У Шумарицама сутра почиње реконструкција улица Милана Николића, Поскурички пут, Војвођанских бригада и Стевана Дороњског.
Динамику извођења радова одређује Градска управа за комуналне и инспекцијске послове.

Истовремено, екипе ЈКП „Шумадија“ раде на ревитализацији асфалта и саниртању ударних рупа у Јовановцу, Цветојевцу и Ботуњу.
Екипе “Предузећа за путеве” Крагујевац током летње сезоне изводиле су радове на шест путних праваца, у селима Лужнице, Доње и Горње Грбице, Маслошево, Трмбас, Ђурисело и Корману.

У оквиру обнове сеоских путева, до сада је урађено више од 20 километара новог асфалта, а у наредном периоду радиће се на асфалтирању још шест нових путних праваца.

У плану је да за две до три године Град заврши комплетну мрежу сеоских путева на територији Крагујевца.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *