Бајкери, грађани, музичари свим срцем за Николу Мрдаковића!

Бајкери свих крагујевачких клубова и њихови пријатељи „паркирали“ су своје машине данас испред Дома културе у Јарушицама.

Поред дружења и закуске уз квалитетну музику, сви данас имају исти циљ – прикупљају новац за лечење наше осмогодишњег Николе Мрдаковића који болује од ретке болести у иностранству.

За посетиоце је припремљен бајкерски ручак, продајни базар и рок свирка.

За Николу свирају бендови из Крагујевца и окружења – Рок арт, Севдах рок, Конекшн, Деси Џеси, Урош из епилога, Микица и Октава.

Хуманитарни мото скуп у Дому културе у Горњим Јарушицама организован је на иницијативу крагујевачких бајкера који кажу да добра енергија и добар повод и провод дају и пуно срце.

Да добра идеја врло брзо налази пут и шири се потврђују и мештани Јарушица који су се несебично укључили у ову хуману акцију и баш за овај догађај средили Дом културе у селу који се није користио 20-ак година.

Помоћ осмогодишњем Николи Мрдаковићу, кроз организацију продајног базара, пружили су његови вршњаци из Јарушица уз жељу да што пре оде на лечење у иностранство.

Солидарност са бајкерима из Крагујевца, уз безрезервну подршку Николи, стигла је и од љубитеља мотора из Бања Луке.

Никола Мрадковић болује од ретке болести – туберозне склерозе.

Његово лечење могуће је само у иностранству за шта је потребно 400 хиљада долара, а до сада је прикупљено око 70 хиљада.

Хумани грађани Николи могу помоћи путем Хуманитарне фонадације „Буди хуман“, слањем СМС-а са садржајем 1626 на број 3030 и уплатом новца на динарски или девизни рачун.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *