Без повређених у пожару у парку Илина вода

У пожару који се догодио у еко парку Илина Вода повеђених није било, а надлежни органи ће утврдиту узроке пожара и проценити материјалну штету.

Очевидци су одмах након избијања пожара позвали крагујевачке ватрогасце који су за неколико минута дошли на лице места и савладали ватрену стихију.

Пожар је узнемирио бројне становнике и посетиоце овог насеља.

Објекат који је горео у парку Илина вода некада је била коњушница у којој је поред коња, било складиштено и сено.

Касније је на том месту било смештено све оно што се користи у парку: даске за клупе, реквизити за игру и потребан алат за одржавање парка.

Становници који живе у близини уочили су густ, црни дим и одмах позвали ватрогасце. По дојави, два ватрогасна возила дошла су на лице места и пожар је, врло брзо локализован.

Ватрогасно спасилачка бригада нашла се на месту догађаја за неколико минута. Бројни посетиоци парка Илина вода и становници овог насеља посматрали су гашење пожара.

Надлежни органи утврдиће накнадно шта је узрок пожара и колика је настала материјална штета.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *