Богат програм Завода за заштиту споменика културе за Ноћ истраживача

Завод за заштиту споменика културе Крагујевац је и ове године један од организатора „Европске ноћи истраживача“ која ће се одржати у петак, 27. новембра 2020. године.

У сарадњи са Центром за образовање Крагујевац и бројним другим институцијама и организацијама из Крагујевца и околине, Завод и ове године  припрема богат програм.

За разлику од ранијих година, а услед актуелне епидемиолошке ситуације, програм ће свим заинтересованим учесницима  бити доступан преко сајта www.nocistrazivaca.rs и YouTube канала “Ноћ истраживача 2020 Крагујевац” .

Посетиоце очекује велики број експеримената, научно-популаризованих предавања, активности за децу, научних квизова, игара, и других програма које и ове године организују институти за физику, хемију, биологију и математику са информатиком Природно-математичког факултета у Крагујевцу, Завод за заштиту споменика културе, Позориште за децу Крагујевац, Музеј “Horreum Margi” – Равно из Ћуприје и многи други.

На сајту www.nocistrazivaca.rs/sr/kg-2020 од 23.11.2020. доступни су линкови припремљених радионица, а 27.11.2020. године, oд 11 do 19 часова, планирано је уживо укључивање научника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *