Богатији возни парк Клиничког центра – донација „Ауто Чачка“

Возни парк крагујевачког Клиничког центра од данас је богатији за још једно возило које су донирали представници „Ауто Чачка“ и „Томић аута“. 

Први пут ова здравствена установа добила је путничко возило што ће, поред донација у виду здравствене опреме, олакшати рад запосленима у Клиничком центру Крагујевац, ка коме гравитира близу два милиона људи.

Крагујевачки Клинички центар је, током епидемије, имао добру сарадњу са многим фирмама и компанијама које су, својим донацијама, помагале у свакодневном раду и борби са Корона вирусом.

До сада су у ову медицинску установу терцијарног нивоа здравствене заштите углавном стизале донације у виду здравствених апарата.

Ово је први пут да је Клинички центар добио путничко возило које ће се користити у свим организационим јединицама.

Као друштвено одговорне фирме „Ауто Чачак“ и „Томић ауто“ из Крагујевца сваке године донирају санитетска, али и путничка возила здравственим установама, како би помогли медицинским радницима да пацијентима пруже што бржу и бољу услугу.

Клинички центар у Крагујевцу је и до сада, у оквиру својих могућности, набављао, углавном, санитетска возила, што се одразило на недостатак путничких возила, која су такође битна за функционисање система, па ће донација „Ауто Чачка“ и „Томић аута“ имати велики значај за обнављање возног парка ове здравствене установе.

Извештава новинар РТК Иван Ганић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.