Боксерски клуб Раднички прославио 81 годину постојања

Боксерски клуб Раднички прославио је 81 годину постојања.

Свечана седница је била прилика за подсећање на саме почетке и оснивање клуба, али и славну историју коју су исписали бројни асови једног од најуспешнијих крагујевачких спортских колектива.

Имена која се везују за Боксерски клуб Раднички попут Драгослава Јаковљевића, Славка Соргића, Мирка Пузовића, Миливоја Лабудовића, само су нека од оних која су прославила овај клуб током историје дуге више од осам деценија.

Пригодним скупом уз подсећање на те славне дане и асове југословенског бокса обележена је 81-а година постојања Боксерског клуба Раднички.  

Скупштини Боксерског клуба Раднички присуствовао је и члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић, који је члановима клуба предочио намере локалне самоуправе када је у питању даљи развој бокса у Крагујевцу.

Боксерски клуб Раднички се такмичи у Првој лиги Србије.

У клубу се надају да ће у будућности оправдати богату историју као и да ће млади боксери поново у Крагујевац доносити медаље са светских и европских шампионата.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.