Брошура “Будимо одговорни-водич кроз корону” од данас на адресама Крагујевчана

Јавно предузеће Пошта Србије данас је у Крагујевцу почело са дистрибуирањем брошуре „Будимо одговорни – водич кроз корону“ у циљу сузбијања епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом.

Брошуру са упутствима приредио је град Крагујевац у сарадњи са фирмом ДуоДигиталМедиа и штампаријом Графостил.

У циљу сузбијања ширења корона вируса град Крагујевац је у сарадњи са ДуоДигиталМедиа приредио брошуру „Будимо одговорни – водич кроз корону“.

Брошуру ће дистрибуирати Јавно предузеће Пошта Србије како би овај водич стигао до што већег броја Крагујевчана.

Један од начина на који се Кризни штаб града Крагујевца бори са ширењем корона вируса је и брошура помоћу које грађани могу да добију све најважније информације о животу током епидемије.

Брошуру је у 60 000 примерака одштампала штампарија Графостил из Крагујевца која се и до сада као друштвено одговорна компанија одазивала на акције града, у циљу побољшања живота суграђана.

Брошуру “Будимо одговорни – водич кроз корону” град Крагујевац припремио је у сарадњи са стручњацима, Градском организацијом Црвеног крста, уз одобрење Института за јавно здравље и препорукама Светске здравствене организације. Крагујевчани ове брошуре могу да очекују већ данас у својим поштанским сандучићима.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *