Бруцошима Економског факултета у Крагујевцу уручени индекси

Свечаним уручењем индекса студентима 64. генерације Економског факултета Универзитета у Крагујевцу означен је почетак нове академске године у овој високошколској установи.

За упис у прву годину основних академских студија на Економском факултету Универзитета у Крагујевцу и ове године владало је велико интересовање.
Прилику да у наредне четири године стичу знања из области економије, пословног управљања и пословне информатике добила су 363 бруцоша.

Студијски програми су прилагођени потребама тржишта, што дипломцима овог факултета гарантује конкурентност приликом запошљавања.

Бруцоше је, у име града Крагујевца, поздравила Маја Ангеловска, члан Градског већа за комуналне делатности, која је дипломске студије завршила на овом факултету.

Она је младим колегама поручила да је знање најмоћнији ресурс који нико не може да им одузме и додала да је економија увек актуелна тема, јер без економских наука ниједно друштво не може имати основ за унапрђење и развој.

Економски факултет у Крагујевцу, који бележи 63 године успешног постојања и континуираног раста и развоја, настоји да студентима обезбеди најбоље могуће услове за образовање.

„Наш циљ је да постанете успешни пословни људи задовољни собом и поштовани од стране шире друштвене заједнице“, поручено је са свечаности на којој су уручени индекси бруцишима 64. генерације.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *