Дан удружења ветерана органа безбедности и војне полиције обележен у Крагујевцу

Чланови Удружења ветерана органа безбедности и војне полиције Србије, прославили су у својим просторијама подружнице у Крагујевцу 13. мај – Дан удружења ветерана органа безбедности и војне полиције.

Овом приликом уручене су захвалнице бројним приватним и јавним предузећима.

Подружница ветерана органа безбедности и војне полиције у Крагујевцу формирана је пре три месеца.

Као веома младо удружење, чији чланови настављају да негују традицију окупљања и помоћи ветеранима којима је помоћ неопходна, у току је регрутација нових чланова и симпатизера.

За само три месеца прикупљена  су новчана средства, као и техничка роба за помоћ социјално угроженој породици ветерана органа безбедности војне полиције.

Окупљање за 13. мај у новим просторијама које је обезбедила локална самоуправа, било је добра прилика да се уруче захвалнице бројним јавним и приватним предузећима, која су помогла удружењу најпре у оснивању, а потом и у реализацији планова и активности.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *