Дани економиста у Крагујевцу

„Дани економиста 2020“, пројекат који потписује Удружење студената Економског факултета у Крагујевцу и Студентског парламента истог факултета, почели су 9. марта, предавањем директорке одељења за консалтинг и директора сектора за трезор Владимира Рацковића,

запослених у МК групи, а данас настављени причом о online маркетингу коју је испичао стручњак за овакав вид маркетинга маркетинг Страхиња Ћаловић.

У просторијама крагујевачког Економског факултета говорило се о друштвеним мрежама, њиховим ограничењима и дометима уколико се посматрају кроз призму привређивања, утицају на друштвена кретања у Србији и свету и трендовима који би могли да се наставе у периоду пред нама.

Дане екомиста огранизовали су студенти Економског факултета, њихов Студентски парламент и њихово Удружење студената. Следећих дана планирана су и нова окупљања.

Овогодишњи „Дани економиста“ биће завршени 12. марта, 16. рођенданском журком Удружења студената Економског факултета, кажу организатори.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *