Дани осигурања у Аранђеловцу 25. и 26. новембра

Српски дани осигурања биће одржани 25. и 26. новембра у Аранђеловцу, а манифестацију ће својим излагањем отворити гувернерка НБС Јоргованка Табаковић.

Српски дани осигурања се одржавају пети пут у организацији Удружења осигуравача Србије.

Првог дана конференције биће разговора о развоју потенцијала и синергије тржишта осигурања и тржишта капитала, као и колико је Пошта Србије канал за генерисање раста тржишта осигурања.

У оквиру првог дана биће одржан округли сто „Ковид-20 да ли смо спремни“ на коме ће о актуелним темама говорити и професори са Економског и Правног факултета, као и професор са престижног белгијског универзитета Леувен, најавио је организатор.

На отварању маифестације, поред гувернерке НБС, присутнима ће се обратити и председнице УО Удружења осигуравача Србије Ивана Соковић.

Другог дана манифестације, у петак 26. новембра, о значају сарадње МУП-а и осигуравача говориће министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Након уводног обраћања министра, одржаће се дискусија на тему колико је здравствено осигурање снага и партнер државе у којој ће учествовати министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић.

Такође, на овом округлом столу своје гледиште изнеће и представници Републицког фонда за здравствено осигурање, Асоцијације приватних здравствених установа и осигуравајућих друштава из Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *