Дашић на 61. месту „Блицове“ листе 300 најмоћнијих људи у Србији

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић нашао се на 61. месту најновије листе 300 најмоћнијих људи у Србији коју је објавио „Блиц“.

Дашић је, како је наведено, један од оснивача Градског одбора Српске напредне странке у Крагујевцу и члан Извршног одбора СНС, а током његовог претходног мандата у Крагујевцу су реализовани бројни капитални пројекти.

Градоначелник Крагујевца потиче из официрске породице, што га је и определило да након Економске школе, студије заврши на Војнотехничкој академији у Београду 2002. године.

Каријеру је започео као помоћник главног рачуновође у „ПП Стари храст“, а потом је обављао послове менаџера продаје у предузећу „МВ Интерком“.

Радио је у Генералштабу Војске Србије и Црне Горе у Београду, Регионалној канцеларији Агенције за приватизацију у Крагујевцу, Народној банци Србије.

За градоначелника Крагујевца први пут је изабран 2020. године, а ово је његов други мандат.

На првом месту „Блицове“ листе је председник Републике Србије Александар Вучић, а међу 300 најмоћнијих људи у нашој земљи налазе се државни и страначки функционери, привредници, спортисти, представници правосудних органа, црквени великодостојници.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *