Дашић: Свако треба да брине о својим поступцима

Сваки вид политичке борбе је на неки начин легитиман, само је питање да ли је у оквиру неких основних начела и добрoг укуса и свако треба да брине о својим личним поступцима, изјавио је градоначелник Никола Дашић поводом данашњег скупштинског заседања.

Председник Скупштине града Крагујевца Ивица Момчиловић тврди да се изашло у сусрет захтевима опозиције на консултацијама које су јутрос одржане, а шеф одборничке групе СНС у градском парламенту Александра Лазовић тврди да је владајућа већина показала максимум флексибилности и коректности према опозицији.

Већ неко време у Крагујевцу видимо оно што смо последњих година виђали на републичком нивоу, а то је фабриковање афера тамо где афере не постоје, фабриковање непоштовања Пословника тамо где управо они који за то оптужују не поштују Пословник, каже градоначелник Никола Дашић.

Председник Скупштине града Ивица Момчиловић подсећа да је изашао у сусрет опозицији да на консултацијама које су одржане јутрос пре седнице буду присутни и медији како би обезбедили јавност у раду.

Став Српске напредне странке и коалиционих партнера био је јединствен у делу где смо показали максимум флексибилности и коректности желећи да опозицији дамо могућност да дискутујемо на све оне теме које су они недељама и месецима етикетирали и сврставали у ред тема о којима желе да се прича, објашњава Александар Лазовић, шеф одборничке групе СНС-а.

Лазовић је нагласио да владајућа већина „ниједним гестом не жели да покаже да постоји било која тема о којој градска власт не жели да дискутује.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *