Дечје искре доступне и у електронском облику

Две године након обнављања часопис за дечје уметничко стваралаштво Дечје искре први пут се пред својим читаоцима појављује у електронском облику.

Тако ће овај, седми број, у текућој школској години бити доступан свим основцима, њиховим учитељима, наставницима и професорима.

Овакво издање часописа представља изнуђено решење у условима престанка рада школа због незваних и ненаданих проблема.

Појавило се непознато, невидљиво и зло биће кога нема ни у једној бајци и које је покварило уобичајен начин учења, дружења и уживања у колективном боравку у школама.

Али, Дечје искре нису оставиле своје другаре. У складу са новим околностима, одлучиле су да им се придруже. Овај број неће бити штампан. Он ће бити на сајту њиховог издавача, Установе културе Кораци, на Фејсбук страници часописа, а надамо се да ће их преузети још неки портали.

Због ових изнуђених промена рокови за учешће на нашим наградним конкурсима одлажу се до јесени. Оба конкурса, и онај на тему хуманости организован у сарадњи са Црвеним Крстом Крагујевца, и онај на тему ликовног решења за дечји накит који је расписан у сарадњи са Галеријом накита Ђани, обновљена су у овом електронском издању са измењеним роковима.

Дечје искре ће и даље примати радове својих сарадника на уобичајене адресе, а о даљем издавању часописа ћемо вас обавестити након окончања ванредних околности.

Упркос свему, Дечје искре остају са својим сарадницима и читаоцима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.