Дечје одмаралиште на Копаонику отворено за госте током читаве године

У Дечјем одмаралишту на Копаонику, током претходне зимске сезоне, боравило је око 1.000 гостију, који су остварили близу 8.000 ноћења.

На слабију посећеност, у односу раније године, утицале су временске прилике због којих је сезона трајала краће, али и мањи број организованих групних зимовања деце у крагујевачком одмаралишту.

Иако је скијалишна сезона на Копаонику отворена почетком децембра, временске прилике нису ишле на руку љубитељима зимских спортова.

Они су у крагујевачко одмаралиште почели да пристижу нешто касније него претходних година, што се одразило на успешност зимске сезоне.

Дечје одмаралиште располаже са три објекта и око 200 кревета и поседује адекватне пратеће садржаје за посетиоце свих генерација.

Посебна пажља поклања се хигијени и безбедности гостију, због чега је пред почетак зимске сезоне окречен комплетан унутрашњи простор у сва три блока, зановљени су противпожарни апарати, хидрантска мрежа и громобранска инсталација.

Крагујевачко одмаралиште на Копаонику је отворено за госте током читаве године.

Осим по локацији на којој се налази, конкурентно је и по ценама, које су повољније у односу на друге смештајне капацитете.

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *