Делез Србија наставља са отварањем Мега Макси хипермаркета

Центар мега попуста у Крагујевцу од данас у новом руху

Темпо хипермаркет у Крагујевцу данас је своје купце дочекао у новом, модерном руху и под новим именом – Мега Макси.

На добро познатој локацији у оквиру ТЦ Делта Парк, проверену и квалитетну набавку у новом ентеријеру радње сада употпуњују и савремено опремљена одељења пијаце, пекаре и деликатеса, доносећи још боље искуство куповине по препознатљивим Темпо ценама.

Модеран хипермаркет простире се на више од 3.000 квадрата пружајући максималан комфор при одабиру разноврсних производа који одговарају на потребе сваког члана домаћинства. Уз препознатљиве акције, повољне цене и бројне дестинације за куповину које су потрошачи навикли да пронађу у овој радњи, сада их очекују и нова, унапређена одељења свежих категорија. Тако се купцима уз месару, рибарницу, специјалитете са одељења готових јела на располагању налази још шири избор пецива и хлебова пекаре коју прати најсавременија опрема. Набавку у Центру мега попуста употпуњује и ново одељење деликатеса са разноврсном понудом бројних производа врхунског квалитета као и још богатији избор увек свежег воћа и поврћа.

За комшијску услугу побринуће се више од 70 запослених уз чију асистенцију избор препознатљиве понуде сезонских производа, производа за бебе, личну хигијену, кућну хемију и многих других постаје још лакши, а уз 12 регуларних, купцима су сада на располагању и четири самоуслужне касе које процес плаћања чине
ефикаснијим. Док препознатљиве цене и мега попусти штеде кућни буџет, простран паркинг испред саме радње доприноси још угоднијем искуству куповине.

Сталним унапређењем и модернизацијом малопродајног ланца, компанија Делез Србија континуирано подиже искуство набавке на још виши ниво, доносећи купцима широм Србије понуду и услугу врхунског квалитета, по светским стандардима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.