Дежурства за Дан примирја у Крагујевцу

Поводом обележавања 11. новембра – Дана примирја у Првом светском рату, већина предузећа и установа сутра неће радити, док ће у појединима бити организована дежурства.

Крагујевачки Дом здравља сутра организује дежурство у Здравственој станици број 4, од 7 до 20 сати и у службама опште медицине и за здравствену заштиту школске деце и омладине.

Ово радно време важиће 11. новембра и за Службу за здравствену заштиту предшколске деце и Службу кућног лечења, док ће Поливалентне патронажа радити од 7 до 14 сати.

Амбуланта за фебрилна стања и респираторне инфекције у АТД-у сутра ради од 7 до 22 сата, вакцинални пункт у Основној школи Вукашин Марковић од 8 до 20 сати, а серолошко тестирање за пацијенте у Здравственој станици број 2, од 7 до 14 сати.

Апотека „Бубањ“ радиће уобичајено 24 сата, док ће радно време апотека 1.мај, Застава и 29. новембар, бити од 8 до 20 сати. Апотеке „Авала“ и „Станово“ отворене су од 8 до 15 сати.

За пијаце Јавног комуналног предузећа Шумадија 11. новермбра важиће редовно радно време, док се паркирање на општим и посебним паркиралиштима у Крагујевцу неће наплаћивати, осим у Јавној гаражи која ради од 00 до 24 часа. Служба за уклањање непрописно паркираних возила ће радити у складу са захтевима саобраћајне полиције и комуналне инспекције.

Јавни градски и приградски превоз у четвртак саобраћа по реду вожње за недељу и државни празник.

На Дан примирија у Крагујевцу поште неће радити, сем дежурних – у Шопинг центру „Биг фешн“, која ће радити од 10 до 20 сати и поште у „Рода центру“ која ће бити отворена од 8 до 20 сати.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *