До сада санирано више од 80 улица у Крагујевцу

Након елементарне непогоде која је задесила Крагујевац сва расположива механизација ЈКП Шумадија Крагујевац, али и опрема ЈКП Водовод и канализација, као и приватних предузећа, свакодневно је ангажована на отклањању штете на комуналној и путној инфраструктури, а до сада је у првобитно стање враћено више од 80 улица на територији Крагујевца.

Радови се настављају и у наредном периоду у складу са планом и програмом Штаба за ванредне ситуације, а по пријавама грађана.

У Корићанима се данас санирају три улице – Корићанска, Луке Ивковића и Ђуре Салаја.

У МЗ Станово изводе се радови у улицама Милисава Стевановића и Сребреничкој, а у улици Петра Даниловића код Дивостинског потока ради се на сакупљању блата и муља који је вода нанела на ову деоницу.

Оштећења се санирају и у Хомеровој улици у Виноградима.

У насељу Палилуле у Левачкој улици радници Сектора нискоградње завршили су радове на поправци оштећења, насипању улице и дворишта каменим материјалом, а екипе Сектора зеленила и чистоће и даље су ангажоване.

Радови се изводе у месним заједницама Десимировац и Дреновац, где је за санацију терена ангажован булдожер.

У Горњим Јарушицама санација се врши  у улици Аце Домановића и засеоцима Димитријевићи, Петровићи и Павловићи.

Штабу за ванредне ситуације до сада је пријављен велики број улица и путева, које је потребно рехабилитовати и оспособити за нормално функционисање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *