Добра промоција, сигуран пут до посла

Удружења “Жене на прекретници” и „ Путоказ Крагујевац”, организовале су радионицу у склопу пројекта “Предузетништво као начин економског оснаживања жена које су остале без посла 45 плус”.

Радионици су присуствовале жене које су заинтересоване да стекну нова знања и вештине у циљу самозапошљавања или тражења посла.

Како би процес проналажења посла или самозапошљавања за жене старије од 45 година био што лакши, на радионици презентоване су вештине неопходне за запослење.

У овом, некада дуготрајном процесу, најбитније је на прави начин представити своје способности и знања, производе и услуге које се пласирају на тржишту.

Ово је била завршна радионица Удружења “Жене на прекретници” у склопу пројекта „Предузетништво као начин економског оснаживања жена које су остале без посла 45 плус”.

Кроз подршку реализацији пројекта, Регионална привредна комора у Крагујевцу, покушава да економски оснажи жене које су остале без посла.

Заједно са партнерским удружењима, сумирани су резултати досадашњих радионица и припремљен је план активности за наредни период. Нови циклус радионица почиње од јесени и обухватиће оне теме за које су учеснице заинересоване.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *