Добри резултати крагујевачких куглаша

Куглаши Крагујевца бележе добре резултате ове сезоне и два кола пре краја Супер лиге налазе се на трећем месту на табели.

У клубу очекују да ће у последња два меча првенства успети да задрже трећу позицију која доноси излазак на европску сцену.

Добри резултати ове сезоне довели су куглаше Крагујевца на трећу позицију на табели иза екипа које се се боре за шампионску титулу, Београда и Партизана.

Крагујевчани су већ наступали на међународној сцени и желе да поново одмеравају снаге са европским екипама што представља лепо и велико искуство.

О пласману на крају првенства одлучиваће највероватније сусрет са Металцем из Горњег Милановца у последњем колу.

Екипа Крагујевца састављена је од искусних и младих куглаша међу којима се истиче Александар Милинковић који се налази на прагу репрезентације Србије.

У клубу кажу да када би се окупили најбољи крагујевачки куглаши који наступају за друге клубове Крагујевац би имао шампиона државе. Међутим и овај пласман довољно говори о квалитету крагујевачког куглања.

Куглаше Крагујевца најпре очекује сусрет у Костолцу са екипом Рудара која се налази на дну табеле, а затим и одлучујући меч последњег кола првенства са Металцем за треће место и пласман у европско такмичење.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *