Дом омладине организовао трећи фестивал „Баш театар“

Дом омладине организовао је трећи фестивал професионалних позоришних трупа и независних продукција „Баш театар“.

Представе се изводе сваке вечери у Књажевско-српском театру и на сцени Дома омладине до 27. октобра када ће бити уручене награде фестивала.

Трећи фестивал професионалних позоришних трупа и независних продукција „Баш театар“, који организује крагујевачки Дом омладине, почео је 21. октобра премијерним извођењем представе домаћина „Кугин вилајет“.

У такмичарском делу четири представе конкуришу за прву награду фестивала.

Због тренутне ситуације одштампан је мањи број улазница па ове године мали број гледалаца може да ужива у сценском извођењу.

Представе се изводе сваке вечери од 20 сати до 27. октобра када ће бити уручене награде фестивала.

Упркос ограничењима због епидемије, организатори су припремили и богат пратећи програм. Поред премијерног извођења представа, приређене су пројекције филмова и промоције романа.

Овог пута због актуелне ситуације изостало је дружење уз музику након представа што је до сада глумцима и публици веома пријало.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *