Дом здравља „Ултразвук“ отворио службу медицине рада

Поред Заставине медицине рада, Крагујевац је добио још једну службу за здравствену заштиту запослених. Дом здравља „Ултразвук“ проширио је простор и услуге и убудуће ће обављати здравствене прегледе радника.

Болница „Ултразвук“, која је пре две и по године пререгистрована у дом здравља, увела је службу медицине рада. Поред Заставине амбуланте, ова приватна здравствена установа убудуће ће се бавити превенцијом, контролом и заштитом здравља запослених.

Дом здравља „Ултразвук“, који има 59 запослених, проширио је спектар услуга и простор у улици Драгослава Срејовића. Нове просторије адаптиране су за медицину рада. Посебна пажња усмерена је ка модернизацији медицинске опреме.

Служба медицине рада у дому здравља „Ултразвук“ отворена је пригодном свечаношћу којој су присуствовали запослени, бројне колеге и гости из других установа и организација.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *