Др Предраг Делић нови повереник ГО Народне странке у Крагујевцу

У Крагујевцу је данас одржана седница Председништва Народне странке која је била затворена за јавност.

Седници је претходила конференција за медије на штанду у Пешачкој зони, где су челници ове политичке организације могли и непосредно да разговарају са грађанима Крагујевца и упознају их са програмом Народне странке.

Предедник Народне странке Вук Јеремић, оценио је да само заједничким наступом опозиција има изгледе да оствари боље резултате на следећим изборима.

Нови повереник Градског одбора НС у Крагујевцу је доктор Предраг Делић.

На штанду у Пешачкој зони, чланови Народне странке са грађанима Крагујевца разговарали су о актуелној политичкој ситуацији у Србији.

Окупљене Крагујевчане највише је занимао став руководства Народне странке о предлозима које је понудила Европска унија, односно условима за одржавање избора.

Председник Народне странке Вук Јеремић изразио је захвалност досадашњем поверенику Градског одбора Борису Херману на залагању и вођењу странке у Крагујевцу у претходном периоду.

Херман је подсетио да је последњих месеци, ова ванпарламентарна странка указивала градској власти на одређене пропусте, што је, између осталог, довело и до кадровских промена у градској управи.

У Градском одборуНародне странке за наредни период најављују појачане активности, како би се што више грађана упознало са програмом ове политичке партије.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *