Драган Марковић Палма на трибини у Крагујевцу

Мени не треба министарска функција да бих радио за Србију, рекао је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма на трибини у хали Парк, која је одржана  поводом избора новог Градског одбора странке. 

Марковић је рекао да се залаже за брже решавање проблема младих.

Резулатити мојих контаката са званичницима многих држава је већа привредна сарадња долазак инвеститора, отварање нових радних места, истакао је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма на трибини, која је одржана  поводом избора новог Градског одбора странке.

Најважније је отварање нових тржишта и повећање извоза, а то значи и отварање нових радних места што је важно за опстанак омладине у СРбији, рекао је Марковић и додао да Јединствена Србија се залаже за програм против беле куге,и одласка стручњака из земље али и за социјалну правду.

На трибини је говорио и нови председник градског одбора Јединствене СРбије, Ђорђе Косанић који је истакао да је ова странка постала  велика снага на локалној политичкој сцени.

Жеља нам је да имамо више одборника, који би у потпуности изнели програм Јединствене СРбије у Крагујевцу, истакао је Косанић.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *