Екипе електродистрибуције отклониле већину кварова

Према доступним информацијама из крагујевачке електродистрибуције, готово сва крагујевачка приградска и сеоска насеља у којима је у претходних пар дана дошло до непредвиђеног прекида у снабдевању електричном енергијом једног броја потрошача изазваног падом неколико далековода на више локација због обилних снежних падавина и изузетно лоших временских услова, сада су уредно снабдевена струјом.

Све расположиве екипе Електродистрибуције Крагујевац радиле су даноноћно у тешким зимским условима да што брже лоцирају и отклоне кварове, и успеле су да оспособе хаварисане далеководе, који се углавном налазе на неприступачном, завејаном и брдовитом терену, што је додатно отежало и успорило радове.

Још увек је у току санација хаварисаних далековода који напајају делове села Ботуње, Комарице, Аџине ливаде, засеок Дреновак и део Бешњаје, као и села Губеревац, Петропоље и део Бајчитине у општини Кнић.

Екипе су на терену, радови се убрзано изводе и уколико не буде непредвиђених околности, очекује се да током дана буде успостављено напајање електричном енергијом потрошача у поменутим селима.

One thought on “Екипе електродистрибуције отклониле већину кварова”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *