Електродистрибуција Србије упозорава на покварене и покидане проводнике струје

Електродистрибуција Србије апелује на грађане да обрате пажњу на покварене и покидане проводнике надземне електроенергетске мреже који се, услед дејства јаког невремена, налазе на земљи, растињу или објектима, јер још увек могу да буду под напоном и опасни по живот.

Такође се апелује да, уколико грађани примете такве или друге сличне ситуације, одмах о томе обавесте локалну Електродистрибуцију, наведено је данас у саопштењу Електродистрибуције Србије.

Како је наведено у саопштењу, имајући у виду најаву новог невремена, као и обим и степен оштећења надземне ектроенергетске мреже у појединим општинама, грађани се моле и за стрпљење јер су сви капацитети Електродистрибуције Србије ангажовани 24 сата дневно на отклањању кварова.

Екипе Електродистрибуције Србије су од среде увече непрекидно на терену и интензивно раде на санацији штете и кварова које је на територији Србије причинило велико невреме, праћено орканским ветром, јаком кишом и интензивном грмљавином.

Сви расположиви ресурси и екипе интензивно раде без престанка на отклањању последица ова два невремена која су у кратком временском размаку погодила Србију, речено је у саопштењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *