EXPO 2020 DUBAI – шанса за привреднике из Шумадије и Поморавља

Учешће на светској изложби у Дубаију за привреднике са територије Шумадијског и Поморавског управног округа значи огромну шансу за излазак на афричко и азијско тржиште и успостављање контаката са потенцијалним пословним партнерима.

Примарни циљ државе је да привредницима омогући што боље услове за учествовање на овом светском скупу и да им кроз спектар активности обезбеди максималну подршку.

Промоција српске пословне заједнице на водећој светској пословној манифестацији, на којој ће се представити више од 190 земаља, основни је циљ учешћа Републике Србије на престижној изложби „Експо 2020 Дубаи“.

Потенцијали наше државе биће презентовани у националном павиљону од око 2.000 квадрата, под слоганом „Србија ствара идеје“.

За реализацију бизнис програма задужене су Привредна комора Србије, Развоја агенција Србије и оперативни тим за светску изложбу, док ће пословна стратегија, између осталог, обухватити организовање низа „би-ту-би“ састанака, презентација и конференција, учешће на званичним Експо пословним форумима и на српском међународном пословном форуму, као и реализацију девет привредних делегација које ће се формирати по тематским недељама.

Детаљне информације о светској изложби у Дубаију доступне су на званичној интернет страници Привредне коморе Србије.

Привредни субјекти са територије Шумадијског и Поморавског управног округа, заинтересовани за промоцију својих потенцијала потенцијалним пословним партнерима из свих крајева света, могу да се обрате Регионалној привредној комори у Крагујевцу, путем телефона 034/335 805 или на мејл komora.kragujevac@pks.rs.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.