Фебруар у Плази, с љубављу

Фебруар није само месец љубави, већ и својеврсно загревање за радости и догађаје које ће нам донети ова година.

Шопинг центар Крагујевац Плаза ће зато чак целе недеље, од 7. до 14. фебруара, обележавати Дан заљубљених, уз бројна занимљива дешавања и изненађења.

Плаза центар је и даље најбоље место за куповину поклона за своју “половину”, али и за наставак уживања у зимском шопингу и понуди актуелних колекција омиљених брендова.

Током „викенда заљубљених“ Плаза спрема и специјална изненађења за посетиоце, тако да обавезно пратите профиле центра на друштвеним мрежама.

Заљубљени ће имати своју седмицу и посебан викенд у Плази, а пред малишанима и онима нешто старијим је прилика да у атријуму Шопинг центра Крагујевац Плаза уживају у интересантној и едукативној изложби “Развој планете Земље од настанка до данас”.

У поставци Природњачког центра Свилајнац од 8. до 28. фебруара биће представљени експонати који приказују развој наше планете, међу којима су и импозантне реплике диносауруса који су ходали земљом пре 65 милиона година.

„Изложба, актуелне зимске колекције по сјајним ценама, као и опуштање уз кафу и укусне залогаје у ресторанском делу центра, прави су празник за наше посетиоце.

Подсећамо и да је посета Шопинг центру Крагујевац Плаза званично сигурна и по међународним здравственим стандардима – потврђена сертификатом о усаглашености са ЦОВИД-19 сигурносним мерама“, истакао је Немања Савчић, менаџер центра.

Ни друга половина фебруара у Плаза центру није без изненађења, јер посетиоци уз рачун већи од 2.000 динара добијају на поклон две биоскопске карте за филм по избору.

„Cineplexx Kragujevac Plaza“ је спремио сјајну атмосферу уз нове хитове, а акција траје од 15. до 28. фебрура, односно до истека залиха.

Више информација о дешавањима, поклонима и актуелним попустима на зимске колекције у Плаза центру, потражите на сајту www.kragujevacplaza.rs или Facebook и Instagram профилима центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *