ГО СНС Крагујевац са Николом Дашићем најоштрије осуђује говор мржње

Претње једног од лидера опозиције Срђана Шкору на рачун председника Србије Александра Вучића и његовог сина Данила осудио је и Градски одбор СНС.

„Мозак који може да замисли да председника и његовог сина затвара у рудник и „тушира уранијумом“ је у најмању руку болестан.

Ово је ко зна која у низу претњи на рачун председника и његових најближих, а да се остали лидери опозиције као ни тајкунски медији нису  огласили и осудили је, што говори да целокупна опозиција подржава овакав говор мржње.

Шкоро није пропустио прилику ни да се додвори опозиционом савезнику и саветнику, Аљбину Куртију па је пожелео да се Данилу Вучићу укине обезбеђење како би га мрзитељи српског народа и Србије ухватили приликом његове посете КиМ хапсили, затварали и мучили, само зато што је један Вучић, а његовом оцу нанели највећи бол.

Овакве изјаве показују јасно у чијем интересу ради опозиција и да њих Србија и српски народ никада нису занимали нити ће их занимати, већ ситни лични интереси и додворавање онима који их финансирају и безуспешно покушавају да руше Александра Вучића, а тиме и Србију.

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац на челу са чланом Председништва и повереником Николом Дашићем најоштрије осуђује говор мржње, овакав вид претњи и апелује на надлежне институције да предузму све неопходне мере санкционишу починиоце и пронађу налогодавце.

ГО СНС Крагујевац пружа пуну подршку политици председника у његовом настојању да Србији сачува слободу и учини је  најразвијенијом земљом Европе“, стоји у саопштењу крагујевачког одбора СНС-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *