Град подржао организацију фудбалског кампа у Кутлову

Фудбалски клуб Кутлово, који се такмичи у Првој градској лиги, организоваће на пролеће камп који би требало да окупи младе фудбалере из овог дела Шумадије.

Циљ је да се промовише фудбал код младих којих је све мање у сеоским срединама.

Град Крагујевац подржао је ову идеју и определио средства за организацију кампа и сређивање игралишта Фудбалског клуба Кутлово.

Кутлово је једно најмањих села на територији Крагујевца са само 190 становника.

Поред тога, оно што га издваја је слога мештана и љубав према овдашњем фудбалском клубу.

Становници Кутлова су се годинама трудили да среде фудбалски терен и омогуће добре услове екипи за коју, поред мештана овог села, наступају и играчи из околних села.

Тако се и родила идеја да се на игралишту Фудбалског клуба Кутлово организује камп који би окупио младе играче из овог дела Шумадије.

Градска управа препознала је ентузијазам мештана Кутлова и подржала организацију фудбалског кампа.

За то су опредељена додатна средства која ће бити утрошена и за сређивање фудбалског терена.

Фудбалски клуб Кутлово се такмичи у Првој градској лиги. Кутлово се тренутно налази на деоби другог места на табели са крагујевачком Славијом, иза водеће Слободе из Грбица.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *