Градоначелник Дашић обишао радове на канализационој мрежи

Градоначелник Крагујевца, Никола Дашић, обишао је радове на изградњи канализационе мреже у насељу Белошевац.

Радови се изводе у оквиру државног пројекта „Чиста Србија“ захваљујући коме ће у Крагујевцу бити изграђена нова и реконструисана стара канализациона мрежа у дужини од око 360 километара.

Градоначелник Крагујевца, Никола Дашић, обишао је радове на изградњи и реконструкцији канализационе мреже у улици Миливоја Банковића Сићка, у насељу Белошевац.

Екипе тренутно раде на мрежи у дужини од 1,2 километра. Упркос отежаним временским условима, дневно се заврши 120 метара канализационе мреже што подразумева замену дотрајалих цеви и постављање нових.

Почетак радова озваничен је крајем новембра. Градоначелник Никола Дашић желео је да се увери у динамику извођења радова и том приликом још једном истакао значај овог пројекта за град Крагујевац.

Дашић је подсетио да ће у оквиру пројекта „Чиста Србија“ у Крагујевцу бити изграђено и постројење за пречишћавање отпадних вода, као и регионална депонија са спалионицом у Витлишту.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.