Градоначелник Крагујевца честитао ученицима полазак у школу

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић, поводом почетка нове школске године, упутио је честитку крагујевачким основцима и средњошколцима, у којој се наводи:

Сви ми који смо одрасли чувамо своје ђачке дане у најлепшој успомени и често се сетимо реченице великог српског песника Бранка Радичевића „Од колевке па до гроба, најлепше је ђачко доба!“, њене вредности и истинитости. Желим да вам честитам полазак у школу и поручујем да чувате своје здравље, да будете добри другари, вредни ђаци и да слушате своје родитеље и наставнике. Школа је место на којем ћете стицати нова сазнања из разних области, где ћете заволети учење и уживати у дружењу.

Ђацима првацима упућујем посебну честитку, јер је пред њима почетак једног дивног путовања. Сваки почетак је пун изазова. Нема разлога за забринутост. Радујте се, децо, јер ће вам на овом путовању срдачно помагати ваши наставници и старији ђаци, каже се у честитки градоначелника Никола Дашића, који ће ђацима пожелео много успеха и среће у предстојећој школској години.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *