Градска изборна комисија у Крагујевцу прогласила десет изборних листа до сада

Крагујевац је једна од 65 локалних самоуправа у Србији у којима ће 17. децембра бити одржани превремени локални избори.

Градска изборна комисија до сада је прогласила десет изборних листа, а њихови представници настављају предизборну камању.

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Крагујевцу, у присуству председнице Владе Србије Ане Брнабић и повереника Градског одбора СНС-а Николе Дашића одржана је конференција за медије под називом Млади као озбиљн ресурс Српске напредне странке.

Овом приликом представљени су нови млади чланови странке из Покрета младих Крагујевчана који су у редове Српске напредне странке прешли из  Странке слободе и правде.

Изградњом пешачке стазе у Корићанима, која повезује ово насеље са Драгобраћом, решен је вишедеценијски проблем безбедног учешћа у саобраћају најмлађих мештана овог насеља који похађају Основну школу „Милоје Симовић“, кажу у Српској напредној странци и подсећају на инвестиције реализоване у овој месној заједници.  

Представници листе „Уједињени против насиља – Нада за Крагујевац“ тврде да је висок ниво корупције у Крагујевцу разлог пробијања рокова за реализацију многих пројеката.

Због тога се залажу за формирање антикорупцијског тима који ће бити задужен за надзор над јавним комуналном предузећима и Градском управом. 

Представници листе „Покрет Крагујевац престоница – Србија Краљевина – Руска странка“ делили су пропагандни материјал у насељу Станово где су представили основе програма за ово насеље и разговарали са грађанима.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *