Хроника региона: Усвојен ребаланс буџета општине Топола

Захваљујући Министарству заштите животне средине радиће се рекултивације депоније у Торовима.

На последњој седници Скупштине општине Топола, усвојен је ребаланс буџета за ову годину. Највише средстава биће издвојено за екологију, и еколошке пројекте.

Наиме Министарство за заштиту животне средине за то издвојило је око 5 милиона евра. Овим средствима биће урађена прва фаза санације, рекултивације и затварања депоније у Торовима.

Иначе како би се омогућило квалитетно водоснабдевања грађана општине Топола, плану је да се уради повезивање седам бушотина.

Израда пројектно техничке документације је при крају и очекује се да ће у наредној години са прикључењем тих бушотина   имати стабилизовано водоснабдевање у тој општини

Баточина и ове године у програму енергетске ефикасности

Општина Баточина позива све заинтересоване грађане да се пријаве на јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације

Програмом енергетске санације породичних кућа и станова у општини Баточина и ове године обезбеђена су средства за замену прозора и врата, постављање соларних панела, термичку изолацију зидова и кровова и замену котлова.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *