Хумана мисија на ПМФ-у за помоћ Крагујевчанки Данијели Цветковић

Српско биолошко друштво „Стеван Јаковљевићˮ и Институт за биологију и екологију, уз подршку Природно-математичког факултета у Крагујевцу организовали су предавање „Чудесни свет биљакаˮ.

Догађај је организован у хуманитарне сврхе, као део прикупљања средстава за лечење Крагујевчанке Данијеле Цветковић, која болује од малигног меланома.

Предавање на тему „Чудесни свет биљакаˮ окупило је хумане људе који су у кутији испред сале у којој је одржано предавање остављали новчана средства у виду донација како би се што пре прикупила неопходна средства за лечење наше суграђанке Данијле Цветковић.

Одзив академске заједнице био је велики, а све у циљу хумане мисије.

С обзиром на то да лечење изискује велике трошкове, Данијели је неопходна помоћ свих хуманих људи како би се што пре прикупио потребан новац за излечење.
Поред слања СМС-а на број 3030 са текстом 1678 и уплатом новца на динарски или девизни рачун, акције оваквог типа један су од начина за помоћ нашој суграђанки.

Извештава новинарка РТК Наташа Радивојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *