Хуманитарни базар за Гаврила и Душана у Великом парку

Хуманитарни базар, организован у циљу прикупљања новца за лечење Гаврила Ђурђевића и Душана Остојића, одржан је данас у Великом парку.

Акција се наставља и сутра на истом месту од 10 до 18 часова.

Да су Крагујевчани прави пријатељи и да у сваком тренутку желе да помогну показале су многобројне хуманитарне акције које су организоване у претходном периоду, у циљу прикупљања новца неопходног за излечење наших суграђана.

Овог викенда, организовали су хуманитарни базар за Гаврила Ђурђевића и Душана Остојића.

Иницијатори хуманитарних базара кажу да је велики број излагача у своју понуду уврстио широку палету производа које суграђани могу да пазаре и тако помогну Гаврилу и Душану да што пре оздраве.

Породице Гаврила Ђурђевића и Душана Остојића нису у могућности да финансирају лечење своје деце, па се обраћају свим хуманим људима да им помогну.

Гаврилу Ђурђевићу можете помоћи слањем СМС-а са садржајем 973 на 3030, док слањем броја 987 на 3030, помажете Душану Остојићу. 

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *