И ове године матине представе за младе

Канцеларија за младе у сарадњи са Књажевско-српским театром организовала је први матине за младе у овој години.

Матине представе изводе се за млађу публику како би се на тај начин ученицима и студентима приближила позоришна уметност.

Представом „Ко нема у вугла, гугла“ отворена је нова сезона матине представа које су протекле три године наишле на велико интересовање међу публиком.

Тематика представе која је блиска тинејџерима обрађује тему модерних технологија.  

Прву представу одгледали су ученици основних школа из Крагујевца и Краљева.

Организовањем матине представа Канцеларија за младе има за циљ да током позоришне сезоне привуче што више младих у позориште и пружи им прилику да погледају што више представа.

Матине представе биће организоване  једном месечно у два дневна термина, данима када нема представа на редовном репертоару.

Ученици и студенти ће имати прилику да организивано преко својих школа и факултета по симболичној цени карте од 200 динара погледају неке од представа са репертотара Књажевско-српског театра.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *