И последњег дана Сајма хортикултуре велика посећеност

И последњег дана – Сајма хортиклутуре велико интересовање грађана потврдило је да је реч о најпосећенијој сајамској манифестацији.

Преко стотину излагача цвећа, декоративних садница, опреме, гарнитура за баште и балконе, саксија и расада понудило је посетиоцима најбоље производе из својих расадника и магацина.

Најшаренију и најпосећенију тродневну сајамску манифестацију ове године обележила је понуда нових врста садница, новог програма за декорацију балкона и дворишта.

Укуси су различити, цене уједначене. Није лако одабрати врсту.

Натронтане, богате и отмене мушкатле одмеравала је поново модерна ружа, а ту су и непролазна срца, затим бегоније, кадифице, хортензије, као и цвеће које се населило у Шумадији из далеких крајева.

Све жене су сложне да је лепи Јова најпопуларнији.

Излагачи су пристигли из свих крајева земље, јер је у Крагујевцу и највећа изложба хортикултуре у Централној Србији.

Поједини посетиоци у неколико наврата су долазили, јер је најзад пробуђено пролеће најидеалније време за украшавање екстеријера.

Извештава новинарка РТК Слађана Обравоцић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *