„Инда“ у свом Крагујевцу

Крагујевачка глумица Невена Ристић која живи и ради у Београду након значајних улога у српским филмовима и серијама, режирала је и неколико музичких спотова а осим тога основала је путујуће позориште „Вихор“.

„Цват липе на Балкану“, „Бићемо прваци света“, „Војна академија“ само су неке од популарних серија у којима је глумила крагујевчанка Невена Ристић.

Била је ђак Друге крагујевачке гимназије, бавила се плесом и спортом али се на крају ипак одлучује за глуму.

Завршила је Факултет драмских уметности у Београду и већ на трећој години студија добила своју прву главну улогу у једној од најгледанијих серија.

У раду са колегама већ оствареним глумцима добила је оно што једном младом уметнику на почетку каријере највише значи, поуздање и искуство.

Након успеха у домаћим остварењима добија понуде за сарадњу из земаља у региону где снима Хрватску ТВ новелу са неким од највећих имена хрватског глумишта.

Године 2015. Невена оснива путујуће позориште „Вихор“ како би се што више афирмисали млади глумци.

Најполпуларнији лик који је оживела на малом екрану, Инда, донела је велику популарност и отворила пут низу осталих улога.

Међутим, Невена Ристић и даље је скромна и каже да је слава није променила. Празнике и даље проводи са породицом, радо се враћа свом родном граду. И пријатељима који јој недостају.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *