Изградња станова за припаднике безбедности средином године

Изградња станова за припаднике снага безбедности могла би да почне средином године, најавила је потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

Крагујевац је један од шест градова обухваћених програмом државне станоградње, а као локација на којој ће бити изграђени станови за запослене у војсци, полицији и Безбедносно-информативној агенцији одређено је Денино брдо.

Реализацијом програма државне станоградње, запослени у војсци, полицији и Безбедносно-информативној агенцији моћи ће да реше стамбено питање, по веома повољним условима, с обзиром на то да ће просечна цена квадрата коштати око 500 евра.
Према речима потпредседнице Владе и министарке Зоране Михајловић, део посла за који је било задужено Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, је завршен.

Министарка каже да се размишља о проширењу овог програма и на оне који нису припадници безбедностних служби, али да о томе још увек није донета одлука нити се о томе разговарало на комисији која се бави овим послом.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *