Измена режима саобраћаја у Лепеничком булевару

 

Због извођења неопходних радова, од 2. до 19. јуна уводи се привремени режим саобраћаја у Лепеничком булевару, од Улице Града Сирена до Улице Краља Петра I.

У првој фази од 2. до 10. јуна возила јавног градског превоза путника, на линији са ознаком: 1, 4, 6, 8, 10, 24, 610, 611 и 612, у смеру од Пијаце ка хали „Језеро“ упућују се из Улице Лепенички булевар у Улицу др Јована Ристића, затим у Улицу Драгослава Срејовића и даље регистрованом трасом.

Аутобус на линији са ознаком 604, полази са стајалишта „Аутобуска станица“ у Улицу Војислава Калановића, затим у Улицу Града Сирена и даље регистрованом трасом, а у повратку из Улице Града Сирена у Улицу Војислава Калановића, Драгослава Срејовића, Шумадијску, Браће Пољаковић до стајалишта „Аутобуска станица I“.

За време трајања измене режима саобраћаја, полазно и завршно стајалиште за линију са ознаком 604 биће „Аутобуска станица I“.

Возила на линијама са ознаком: 1, 6, 8, 10, 24, у смеру од Илине воде ка центру упућују се из Улице Драгослава Срејовића у Улицу др Зорана Ђинђића, затим, у Улицу Лепенички булевар и даље регистрованом трасом.

Аутобуси на линијама са ознаком 4, 610, 611 и 612 (поласци са Аутобуске станице ) упућују се из Улице Војислава Калановића у Улицу Драгослава Срејовића, затим у др Зорана Ђинђића, Лепенички булевар и даље регистрованом трасом.

За време измене режима саобраћаја возила ће користити постојећа регистрована аутобуска стајалишта, а уводи се привремено двострано стајалиште у Улици Драгослава Срејовића код кућног броја 2/III.

Од 11. до 19. јуна возила јавног градског превоза путника, на линији са ознаком: 1, 4, 6, 8, 10, 24, 610, 611 и 612 у смеру од Пијаце ка хали „Језеро“ упућују се из Улице Лепенички булевар у Улицу др Јована Ристића, затим у Драгослава Срејовића и даље регистрованом трасом.

Аутобуси на линијама са ознаком 1, 6, 8, 10, 24, 610 и 612 у смеру ка центру упућују се из Улице Драгослава Срејовића у Војислава Калановића, затим у Града Сирена, Николе Пашића, 27. марта, Кнеза Михаила и даље регистрованом трасом.

Возило на линији са ознаком 26 у смеру Б, од Теферича – викенд насеља ка Малим Пчелицама, упућује се из Улице др Јована Ристића у Цара Душана, Косовску, 27. марта и даље регистрованом трасом.

Возило на линији са ознаком 611 упућује се из Улице Војислава Калановића у Града Сирена и даље регистрованом трасом, а у повратку из Града Сирена у Улицу Војислава Калановића, Драгослава Срејовића, Шумадијску, Браће Пољаковић до стајалишта „Аутобуска станица“.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *