Измена режима саобраћаја у Палилулама

Јавно комунално предузеће „Шумадија“ поставило је данас хоризонталну и вертикалну сигнализацију на раскрсницама улица Старине Новака, Кнеза Милоша и Воје Манојловића чиме је измењен режим саобраћаја у овом делу Палилула.

Пројекат је израдило Јавно предузеће Путеви, а надлежни очекују да ће измене допринети већој безбедности у саобраћају.

Према пројекту Јавног предузећа „Путеви“ измењен је режим саобраћаја на раскрсници улица Старине Новака и Кнеза Милоша и Старине Новака и улице Воје Манојловића у Палилулама.

Новина за возаче је да више није дозвољено скретање из улице Кнеза Милоша у улицу Старине Новака, већ само у супротном смеру, док возила која долазе из улице Воје Манојловића немају право првенства пролаза.

Хоризонталну и вертикалну сигнализацију на овим раскрсницама поставила је надлежна служба Јавног комуналног предузећа „Шумадија“.

Измена режима саобраћаја у овим улицама нема везе са радовима у улици Кнеза Михаила.

Надлежни сматрају да ће ове измене допринети већој безбедности у саобраћају поготово на ужем делу улице Старине Новака, на излазу у улицу Кнеза Милоша.

Преостаје да се возачи навикну на нови режим саобраћаја.

Током снимања наше екипе доста аутомобила је ушло из улице Кнеза Милоша у улицу Старине Новака кршећи на тај начин саобраћајне прописе.

Надлежни апелују на возаче да поштују сигнализацију како би избегли казне и непријатне ситуације у саобраћају.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *