Измене на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-75, од моста Газела до подвожњака после искључења за Коњарник биће извођени радови у разделној траци 02. јула, од 5 до 11 часова, саопштило је Јавно предузеће Путеви Србије.

На ауто-путу Е-75, зона петље Велика Плана, због радова на санацији надвожњака до 31. јула саобраћај се одвија ка Нишу возном и претицајном саобраћајном траком, ка Београду зауставном саобраћајном траком.

На обилазница око Београда, тунел Стражевица и кружни ток код Ресника, ка Бубањ Потоку, због радова на уклањању привремене девијације, везе ауто-пута и Ресника, до 07. јула за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака у зони тунела Стражевица, саобраћај се одвија возном саобраћајном траком.

Такође, за саобраћај је затворен крак кружне раскрснице код Ресника у смеру ка Старој Стражевици, преко надвожњака – моста 25 Обилазнице око Београда.

Веза Ресника и државног пута И А реда број 1, Обилазнице око Београда, остварена је преко новоизграђене петље Авала.

На ауто-путу Е-75, петља Ражањ – петља Параћин, зона петље Појате, смер ка Београду у току су радови на рехабилитацији коловоза до 04. јула.

За саобраћај је затворена зауставна саобраћајна трака од км 372+600 до км 372+300, а од км 372+135 до км 371+800 затворене су возна и зауставна трака.

Изводе се радови на поправци заштитне ограде на делу државног пута I А реда број 1, 500 метара после излаза из тунела Предејане, у смеру ка Нишу.

У зони радова за саобраћај је затворена зауставна и део возне саобраћајне траке, а саобраћај се одвија претицајном траком.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *