Јавна расправа о Нацрту буџета града Крагујевца за 2022. годину од 15. до 25. октобра

Градско веће града Крагујевца је на седници одржаној 15. октобра донела закључке којом су утврђене динамике јавних расправа за Нацрт Одлуке о изменама одлуке о буџету града Крагујевца за 2021. годину и Нацрт Одлуке о буџету града Крагујевца за 2022. годину.

Јавна расправа о Нацрту Одлуке о буџету града Крагујевца за 2022. годину почела је данас и трајаће до 25. октобра до 12.00 сати.

Позивају се све заинтересоване институције, организације и поједници да узму учешће у јавној расправи а своје примедбе и предлоге могу доставити путем имејла javnaraspravabudzet@kg.org.rs и у писаном облику убацивањем у кутију за предлоге која се налази у холу приземља зграде Градске управе.

Уколико заинтересована лица желе лично да изврше увид у Нацрт Одлуке о буџету града Крагујевца за 2022. годину, то могу учинити 22. октобра 2021. године у сали 105 зграде Градске управе у времену од 9 до 12 сати.

На основу закључка који је на данашњој седници донело Градско веће, све заинтересоване институције, организације и појединци на исти начин, својим предлозима и сугестијама, могу узети учешће и у Јавној расправи о Нацрту Одлуке о изменама Одлуке о буџету града Крагујевца за 2021. годину која почиње у понедељак 18. октобра и трајаће до 25. октобра, такође до 12.00 сати. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *