Јавно стамбено предузеће отворило наплатно место у Пивари

Јавно стамбено предузеће Крагујевац отворило је у насељу Пивара ново наплатно место како би суграђанима изашло у сусрет и олакшало плаћање комуналних услуга.

На новом наплатном месту у Косовској улици грађани ће поред рачуна за комуналне услуге моћи да плате и све остале рачуне.

После насеља Станово, Колоније, Аеродрома и Наплатног места у центру града у згради Дома самоуправљача, Јавно стамбено предузеће отворило је ново наплатно место и тиме пружила могућност становницима једног од највећих насеља у граду, Пиваре да своје рачуне измире у свом насељу у Косовској улици.

Циљ Јавног стамбеног предузећа као фирме које обавља јавну комуналну делатност је да корисницима изађе у сусрет и приближи своје услуге на обострано задовољство.

Отварањем наплатног места у насељу Пивара смањиће се гужве које су се стварале у периоду између од 15. до 30. у месецу када већина грађана измирује своје обавезе што ће у великој мери повећати афикасност Јавног стамбеног предузећа.

Радно време новог наплатног места у насељу Пивара је од 7 часова до 18 часова и 30 минута.

Извештава новинар РТК Иван Ганић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *