Јединствено управно место у Рековцу званично почело са радом

Министар државне управе и локалне самоуправе Александар Мартиновић отворио је данас јединствено управно место у општини Рековац.

На тај начин ће Левчани на једном месту моћи брже и лакше да добију сву неопходну документацију и обаве остале послове који се односе на управу.
Јединствено управно место згради општине у Рековцу отворено је захваљујући Министарству државне управе и локалне самоуправе које је у радове, опрему и софтвере уложило 6,6 милиона динара, док је из општинског буџета идвојено нешто мање од милион динара.
У Рековцу и селима Левча живи око девет хиљада становника. Јединствено управно место омогућиће свим мештанима Левча да на једном месту добију сву потребну документацију.
Највећи проблем са којим се суочавају житељи Левча је недостатак инвеститора који би запослио одређени број људи.
Министар Мартиновић је казао да је намера Владе Србије и председника да пронађе што већи број инвеститора који ће своје производне погоне отворити и у мањим местима попут Рековца.
Министар Мартиновић је обишао и салу Скупштине општине Рековац која је захваљујући другом пројекту потпуно опремљена и дигитализована.
Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *