Јелена Обрадовић – први представник Кнића у Народној скупштини

Општина Кнић, први пут у послератној историји, има свог представника у Народној скупштини.

Интересе ове општине у републичком парламенту, у наредне четири године, заступаће Јелена Обрадовић, дипломирани хемичар.

Она је, такође, и одборник у недавно конституисаном сазиву Скупштине општине Кнић, а у претходне четири године била је на функцији заменика председника ове шумадијске општине.

Јелена Обрадовић из Кнића, народни посланик са листе „Александар Вучић – За нашу децу“, у наредне четири године заступаће интересе ове општине у републичком парламенту.

Учешће у раду Народне скупштине за њу је, како каже, велика част, али и одговорност.

Осим што је народни посланик, Јелена Обрадовић је и одборник у недавно конституисаном сазиву Скупштине општине Кнић, а у претходне четири године била је на функцији заменика председника општине.

Избор Јелене Обрадовић за народног посланика од посебног је значаја за ову општину, с обзиром на то да је ово први пут у послератној историји да Кнић има свог представника у републичком парламенту.

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *