ЈКП Шумадија прилагодило радно време сектора и служби

Јавно комунално предузеће Шумадија је, након укидања ванредног стања, прилагодило радно време свих сектора и служби.

У овом комуналном предузећу чији је оснивач град подсећају кориснике њихових услуга да и даље остају на снази превентивне мере заштите уведене како би се смањила могућност ширења вируса.

То подразумева поштовање социјалне дистанце до два метра уз максимално избегавање контаката, као и обавезно ношење заштитних маски и рукавица.

Шарена пијаца почиње са радом од 8. маја 2020. године и радиће сваког дана од 8 до 16 часова.  Пијаца „Аеродром“ отворена је од понедељка до суботе од 6 до 20 сати, а недељом од 6 до 16 часова.

Радно време пијаца „Ердоглија“, „Багремар“, „Станово“, „Бресница“ и „Бубањ“ је од 6 до 16 часова, а недељом од 6 до 14 часова.

Пијаца „Центар“ – затворена је због реконструкције. Кванташка пијаца ради нон-стоп, а сточна суботом од 5 до 10 сати.

Радно време Сектора јавног транспорта путника је од 07 до 17 часова.Наплата паркирања од 7. маја траје се 7 до 21 сат.

Продаја паркинг и станарских карата, као и пријем рекламација од 8. маја, врши се сваког радног дана 8 до 20 часова, а суботом од 8 до 13 сати у Тржно-пословном центру Раднички.

Служба одношења смећа наставиће преузимање електронског и електричног отпада од 14. маја. Од 7. маја ради и јавни тоалет код Крста од 6 часова до 21 сат.

Од 7.маја шалтери Варошког и Бозман гробља раде сваког радног дана од  7:30 до 15:30, а суботом од 7:30  до 14 часова. Радно време Корисничког центра у улици Краља Петра I је од 7 до 17 сваког радног дана, а суботом од 7 до 12 сати.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *